Crown Keyzer 36 Cabriolet

 L. x B. x H. x D. o.a.: 10,9 x 3,5 x 2,2 x 1,1 m.  Standaard motor: Yanmar 4JH110CR 110pk
 
 
 
De Crown Keyzer 36 Cabriolet is een volledig nieuwe ontwikkeling binnen het bouwportfolio van Crown Yachts. De Keyzer 36 valt op door haar spectaculaire design, voortvloeiend uit een samenwerking tussen Vripack Yachting en Jan Keyzer. Bij de Crown Keyzer 36 Cabriolet is de nadruk, volledig in overeenstemming met de huidige trend, meer komen te liggen op het buitenleven. De ruime kuip is geschikt voor luxe dagtochten met een groot gezelschap, waarbij de stuurman en co piloot een voorname plaats innemen op twee professionele stuurstoelen. Aan de achterzijde van het schip is voorzien in een ruim zwemplateau met de unieke Swimming/ Fishingcouch. Een berging voor fenders en lijnen, tevens zitplaats "back tot back” met de kuipbank.

Dat de Crown Keyzer 36 Cabriolet niet alleen een luxe dag of weekend boot is bewijst de ruime accommodatie in de kajuit. Hier vinden de ruime "Master Bedroom” met veel kastruimte, toilet met wastafel en douche en de volwassen kombuis. Twee personen met bezoek van nog twee personen die kunnen blijven slapen op de kuipbank, kunnen hiermee comfortabele wekenlange tochten maken.

Ondanks dat de 36 "Real steel” is en dus degelijk, goed te manoeuvreren, koersvast, stabiel is en makkelijk te belopen dekken heeft. Kan ze ook als een snelle boot gevaren worden. Snelheden tot 20 knopen (37 km/u) zijn mogelijk door het uitgekiende onderwaterschip. Standaard is de Crown Keyzer 36 Cabriolet waterverplaatser/ half glijder met een maximum snelheid van 10 knopen (18,5 km/u). 

 Afbeelding invoegen